top of page

FERRARI & CIGARINI’S ACADEMY 2020

Van 2 tot 15 november zal de eerste FERRARI & CIGARINI ACADEMY plaatsvinden.

In de hoofdzetel te Maranello (Modena) via Ascari 21/23 is het mogelijk om kosteloos deel te nemen aan een academy-programma door gespecialiseerde techniekers om nieuwe technieken van productie te leren.
Ferrari & Cigarini zal een uitgebreide demo geven van de COMPACTLINE automatische machines om plinten , mozaïek, badranden en traptreden te maken in porselein, marmer graniet en agglomeraten.

De machines van de BIGslim reeks zullen ook in werking zijn. BIGslim is het nieuwe systeem voor zagen, boren, facetten en verlijmen van tegels tot zeer grote formaten tot 320 x 160 cm, mogelijk in dun (3-6 mm) en standaard (10-20 mm) dikte.

Dit nieuwe project is ontworpen om keuken- en badkamerbladen, tabletten en trappen te maken vanuit grote tegels in gres porcelein marmer graniet en agglomeraten (okite, silestone enz)

Deelnemen aan deze ACADEMY geeft ook kans om het bedrijf en haar productie te bezoeken en te spreken met de Ferrari& Cigarini techniekers die aanwezig zullen zijn om al uw vragen te beantwoorden.7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page